Tres actes clouran el centenari de la Torre de la Creu

Imprimeix
Sant Joan Despí ha organitzat durant aquest any diverses activitats per commemorar l’efemèride de l’obra de Josep maria Jujol.

S’arriba a la recta final de la commemoració del centenari de la Torre de la Creu, obra de Josep Maria Jujol a Sant Despí. Els darrers actes seran una exposició, una xerrada i visites guiades a la casa.

'Jujol arquitectartista' és el nom de l'exposició que ha preparat l'Arxiu Jujol per difondre totes les facetes artístiques de Josep Maria Jujol. La Torre de la Creu acollirà del 17 d'octubre al 17 de novembre aquesta exposició en què a través d'escultures, dibuixos, pintures i plafons informatius, descobrirem més sobre aquest creador integral.Una part de la mostra està dedicada al llegat modernista que Jujol va deixar a Sant Joan Despí. Es podrà visitar els dissabtes de 17 a 20 hores i els diumenges d'11 a 14 hores.

Abans de la inauguració oficial de la mostra, Josep Maria Jujol fill farà una xerrada sobre el seu pare: els seus gustos, les seves fonts d'inspiració i moltes curiositats sobre la construcció de la Torre de la Creu.

I els dies 20 d'octubre i 10 de novembre, a les 12 hores, la casa s'obrirà a totes aquelles persones que vulguin participar en una visita guiada per l'exposició i un recorregut per l'emblemàtica Torre de la Creu.

Redacció / Foto: ASJD