L’Ajuntament d’Abrera paga el 50% del cost dels llibres escolars

Imprimeix
Enguany representa un import de més de 150.000 euros i només subvenciona els cicles d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO.

L´Ajuntament d´Abrera subvenciona el 50% del cost dels llibres de text als alumnes abrerencs dels cicles d´ensenyament obligatori, des de P3 fins a 4t d´ESO. El consistori també ha concedit un ajut de 75 euros per a la compra de l´ordinador  per a primer d´ESO i una subvenció del 50% dels cost dels continguts educatius digitals. En el cas d´alumnes d´escoles d´educació especial, l´ajut és del 50% del cost del material didàctic.

Les famílies abrerenques que han comprat els llibres a través de les AMPA ja han obtingut directament aquest descompte. Això és possible gràcies a què l´alcaldessa, Maria Soler, ha signat un conveni de col·laboració amb les associacions de pares i mares d´alumnes (AMPA) i directors dels quatre centres públics que hi ha al municipi (les escoles Francesc Platón Sartí, Ernest Lluch, l´Escola Abrera i l´institut Voltrera). La resta de famílies poden sol·licitar l´abonament del 50% omplint el formulari que es troba a la seva disposició a l´Ajuntament (Oficina d´Atenció Ciutadana).

Aquest ajut és una mesura de caràcter social que l´equip de govern està duent a terme els darrers anys per reduir la despesa de les famílies en material escolar i que, en l´actual context econòmic, encara es fa més necessari. Enguany, representa un import de més de 150.000 euros.

Redacció / Foto: AA