El festival GONG omplirà de sons experimentals les Coves del Salnitre

Imprimeix

El grup TA HA DI (Víctor Carol, Nacho Peres i Ravid Goldschmidt), presentaran també, al GONG 2013, la seva proposta Bhandana, el diumenge 21 de juliol.

Montserrat

Els concerts del Festival Gong es realitzen a la sala major de les Coves del Salnitre de Collbató, en ple cor de la muntanya de Montserrat, un espai de grans dimensions anomenat La Catedral que destaca per una acústica excel·lent i un ambient natural molt adequat a aquestes sonoritats.

Anar al Festival Gong, és alguna cosa més que assistir a un concert, és gaudir de la possibilitat d’un breu passeig per muntanya de Montserrat,  a través del camí que ens porta a les coves amb unes vistes espectaculars que arriben fins al mar.

La terrassa del Gong

Des de les 20.00 fins a les 23.00 hores la terrassa del Gong estarà a disposició del públic, han informat fonts de l’organització, que han afegit que es tracta d’un espai on, tant abans com després del concerts es podrà descansar còmodament, compartir amb els amics una de les taules de la terrassa i degustar una excel·lent varietat de refrescs i productes gastronòmics naturals, mentre es gaudeix de l’aire fresc del capvespre, unes vistes espectaculars que arriben fins al mar i una selecció de música suau.

Encuentros Armónicos’

UNINCOM ÉS un projecte musical que cerca el so més pur i simple, com a resultat del coneixement i fusió de cultures, representades pels instruments com a ens vius de cada poble. El so entés com una eina per a connectar amb el més profund i elevat del nostre ésser i com un pont intercultural i interreligiós, han destacat els organitzadors.

El grup està encapçalat per Néstor Kornblum, un dels cantants d’harmònics més destacables del panorama internacional i pioner en aquesta especialitat dins la Península Ibèrica.

TA HA DI

Bhandana és la descripció musical d'un esdeveniment creat per la natura: el desenvolupament d'una planta en tots els seus cicles, representat a través dels sons d’instruments com la tabla, el hang i el didjeridú i les imatges del pintor Quim Moya. Ravid Goldschmidt és un dels membres de TA HA DI i un dels pocs hangistes professionals que existeixen al món. Ha fet gires europees, gravat diversos discos de la seva pròpia autoria i fa col·laboracions musicals amb artistes de reconegut prestigi.

H. Marín | Foto: Arxiu