Gossos i Lucrecia actuaran a Sant Joan Despí aquest cap de setmana

Imprimeix

L’actor Jordi Ríos, un dels actors dels programes televisius Crackòvia i Polònia, conegut per les seves imitacions de Carles Puyol, Sergio Ramos o Ferran Monegal, farà el pregó de Festa Major aquest dijous a les 20.15 hores a la plaça del Mercat.

Música en directe 

El plat fort d’aquestes festes serà el concert de Gossos (dissabte 22 de juny, 23.30 h, al parc de la Fontsanta) que presenten Batecs, onzè disc del mític grup manresà que enguany celebra 20 anys de carrera.

Altres actuacions destacades seran les del grup Vuit (divendres 21, 22 h, al parc de la Fontsanta) que presenta el seu darrer treball Recorda que... , produït per Manu Guix i Roger Rodés (Macaco).

Després, arribarà el ritme més potent de la mà del Va Parir Show que organitza Ràdio Flaixbac amb Carles Pérez (presentador del programa estrella de l’emissora El matí i la mare que el va parir), Andreu Presas, Carles Roca, El Gran German i el Becari; la música més popular de La Salseta del Poble Sec, una de les grans orquestres de Catalunya (dissabte 22, 23.30 h, plaça de Catalunya) i els boleros de Lucrecia (divendres, 21 de juny, 23 h, plaça del Mercat).  

Tots els concerts són gratuïts.

Màgia indie

Entre els espectacles per a grans i petits, destaca la màgia d’Antonio Díaz (Premi Nacional de Màgia) amb el seu darrer muntatge La màgia indie (divendres, 21, 23 h, a la plaça de l’Estatut);  l’espectacle de música, dansa i acrobàcia RODA món, de Mumusic Circ (dissabte, 22, 23 h, a la plaça M. Aurèlia Capmany) o la Masterclass de flamenc amb la companyia Los Vivancos (diumenge, 23 de juny, 12 h, Auditori Miquel Martí i Pol).

Ruta de la Tapa

Fonts municipals han explicat que “per tal d’agafar forces i continuar amb la festa, enguany s’ha tornat a programar la Ruta dela Tapa, una iniciativa per fomentar i donar a conèixer la gastronomia local amb preus molt populars: tapa i beguda a dos euros”.

Els clients poden recollir un passaport que indica tots els establiments que s’hi han sumat -un total de 34 bars i restaurants- i, a més, prendran part d’un concurs (100 euros en consumicions en bars) per a escollir la tapa més original i la més saborosa.

Redacció | Foto: Arxiu