Estrena de ‘Cor enllà de Tàgerboll’, una història sobre el Baix

Imprimeix

Cornellà recupera així la passió per les produccions pròpies de gran format i d’esperit reivindicatiu. Ens hem de remuntar a l’any 1974, quan Joaquim Vilà i Folch va estrenar Per què surt de mare el Llobregat, una obra que va aplegar el món cultural que es va posar de costat de la ciutadania que demanava la canalització del riu Llobregat.

Realitat quotidiana

Es tracta d’un projecte que va néixer en febrer de 2012. El resultat és una trama de ficció que neix a partir de la realitat quotidiana de la ciutat de Cornellà i de la seva comarca del Baix Llobregat, retornant als valors que anys enrere ens va caracteritzar sent el cinturó vermell, on es liderava la lluita pels drets laborals i la lluita sindical dels anys 60 i 70.

Cor enllà de Tàgerboll proposa reflexionar en els moments que viu la nostra societat, amb escenes més crítiques i dures i altres més disteses.

Lluites socials

Ara arriba aquesta història de ficció però que recorda els orígens dels cornellanencs i cornellanenques, quan en aquesta ciutat i en la seva comarca s’abanderaven les lluites socials i laborals.

L’obra també està inspirada en relats d’autors com Pere Calders, José Saramago, Bertolt Brecht o Zygmunt Bauman, han explicat fonts municipals.

El preu de les entrades anticipades a través de www.auditoricornella.com o per telèfon trucant al 93 474 02 02, és de 12€ i de 16€ a la taquilla abans de cadascuna de les dues sessions que es representen, amb preus especials per a grups a partir de deu persones. El dissabte dia 18 de maig la sessió s’iniciarà a les 20h i diumenge, dia 19 serà a les 19h.

Redacció | Foto: Auditori