Sant Boi es vesteix amb les seves millors gales

Imprimeix

Celtas Cortos + Partido

La Festa Major ha programat una bona dosi de música, tot apostant per la qualitat i la diversió. El dia 17 el concert i el ball amb l'orquestra Selvatana, a la plaça de l'Ajuntament, i l'actuació de Celtas Cortos, acompanyats dels Partido i els santboians Hermanos Menéndez, a la plaça de l'Agricultura, donaran el tret de sortida als actes.

Àlex Ubago

Els amants del pop més actual tenen una cita el dia 18 a la nit al parc de la Muntanyeta amb el cantant Álex Ubago, que ha retornat a la primera línia del l'èxit amb el treball "Mentiras sinceras".

Flamenc i rumba

La nit rumbera de Sabor de Gràcia i Ai Marai, el mateix dia, i l'actuació de Los Marismeños al festival flamenc del dia 19 consolidaran la plaça de l'Agricultura com l'espai més festiu i popular.

Teatre

També forma part del programa de la festa l'espectacle "Clinc!!", de la companyia de Pep Bou, una proposta plena de poesia visual i humor per a tots els públics que posarà el punt i final de la Temporada de Teatre el diumenge 19 de maig.

Novetats

Enguany per primera vegada el Centre d'Art Can Castells presenta un programa específic d'activitats: un laboratori d'art amb exposicions als espais LaSaleta i els jardins, on artistes locals realitzaran diverses creacions, i un Mercat d'Art Jove.

Així mateix, els espais museístics reforcen el seu paper, ja que durant aquests dies s'inauguraran les exposicions "De la Terra a l'Univers" i "de Natura Muliebri", a Can Barraquer i les Termes Romanes respectivament.

I una altra de les novetats serà la Festa de les Aigües, que tindrà lloc el dia 20, una activitat familiar amb tallers i jocs al voltant de l'aigua que pretén complementar la tradicional Fira del Joc i l'Aventura, han explicat fonts municipals.

Participació

La Festa Major és un esdeveniment que compta amb una important participació. Per primera vegada està previst un "harlem shake", el dia 20, a la plaça de Catalunya, on tothom està convidat a anar a ballar disfressat. A més, no faltaran el Correfoc, la matinada de grallers, la XXI Trobada Gegantera, la XIX Trobada de Puntaires, la diada castellera, el festival flamenc... I com marca la tradició el piromusical al parc de la Muntanyeta posarà el fermall d'or als dies de diversió.

 R. | Foto: Celtas cortos