Hola a Todo el Mundo porta a Cornellà el seu pop inclassificable

Imprimeix

El disc (àlbum nacional de l'any segons la revista Mondosonoro) s'acaba de publicar en versió estesa, amplificant la seva faceta més electro amb diverses revisions 'They won't let me grow' (per Begun i Space Rangers) i 'Your reason a place in the north '(D. Unison).

El grup continua de gira. Han participat al festival francès Transmusicales i a l'Eurosonic d'Holanda. Al maig seran al Europavox, una altra de les cites europees imprescindibles. També visitaran el FIB, Territoris, Dia de la Música, Contempopránea, etc

En l'apartat musical, cançons amarades d'una varietat instrumental imponent. Arranjaments de violí, banjo, piano, guitarres, acordió, sintetitzadors i samplers arribats d'altres galàxies. Folk anglosaxó al més pur estil The incredible string band o Fairport convention abans, i Akron / Family o Fleet Foxes ara. Imaginació i exaltació pop que els emparenta amb bandes com Sufjan Stevens o Port O'brien.

Pel que transcendeix a la música; tota una experiència sensorial que convida a ser compartida. Un modest viatge mitològic a la trobada del que som. Una celebració de la vida i la mort amb final feliç.

L'any 2007 graven la seva primera maqueta als estudis Heatroom de Madrid. I un any més tard debuten a la Sala Sol com a teloners del grup suec Club 8. Comença així la seva marxa en directe, tocant, amb tal sols un grapat de cançons a myspace, al Festival de Tardor de la Comunitat de Madrid, al Wintercase 2008, o al Primavera Sound 2009, entre d'altres.

L'abril del 2009 van ser elegits per la revista Mondo Sonoro com "una de les tres millors bandes madrilenyes debutants". Aquest mateix any van ser guardonats pels premis Pop-Eye 2009 com "millor grup Folk de l'any". I al gener 2010 el EP3 del País els considera "L'Aposta 2010".

Redacció | Foto: Arxiu