El Prat proposa una mescla de carxofes i jazz amb Los Fulanos

Imprimeix

El temps de les carxofes és sinònim també de jazz, asseguren des de l’organització d’un event que ermetrà descobrir noves propostes en clau de jazz i estils propers com el boogallo de Los Fulanos, el jazz manouche dels Barnouche, la intensitat de Kill Drink, els clàssics del jazz, blues i rock dels Shakin’All i el jazz brasiler de Luna Cohen.

Los Fulanos

Aquesta banda de Barcelona, tant brillant com inclassificable a nivell estilístic, tancarà l’escarxofa&Jazz 2013 presentant el seu disc Si esto se acaba que siga el boogaloo. Portaran a escena una barreja de salsa, funk i boogaloo.

Barnouche 

Aquest quartet portarà una mica de swing dels gitanos del nord d’Europa. Això és Barnouche, una alta dosi de jazz manouche en què la música balcànica i la música jueva es creuen amb el jazz”, indiquen des de l’organització.

Shakin’all 

Desplegaran el seu univers demúsica vintage, a una zona de frontera entre el blues, el jazz, el rock’n'roll i la música de Nova Orleans, repassant estàndars de grans noms de la música en un directe intens.

La Kill Drink 

Aterra de nou a l’Escarxofa & Jazz la nova proposta esbojarrada de l’Always Drinking Marching Band. Sis musics i un clown faran el que millor els hi surt: fer ballar i passar una bona estona amb un somriure a la cara.

Luna Cohen 

A mig camí entre el jazz i la música carioca, la brasilera Luna Cohen ve al Baix Llobregat a presentar el seu primer treball, Estrada do sol. Luna Cohen ha estat premiada com a millor nova proposta de jazz als premis Enderrock de 2012.

Dinar popular

El dinar popular serà un arròs de pagès amb carxofa Prat i unes postres de delícia de carxofa que cuinarà l’entitat Les Escarxofes del Prat.

Els tiquets per al dinar es podran comprar a partir del 25 de març de forma anticipada a L’Artesà, el Lloro o La Porta del Delta , o bé el mateix diumenge durant l’Escarxofa & Jazz. El preu dels tiquets és de sis euros.

 H. M. | Foto: Arxiu