Joan Dausà cantarà al Palau de Vistalegre de Madrid

Imprimeix

El cantautor santfeliuenc, que té dues nominacions als Premis Enderrock, ha fitxat el concert per al 26 d’octubre

Joan Dausà ha anunciat que farà un concert al Palau de Vistalegre de Madrid el pròxim 26 d’octubre. El cantautor de Sant Feliu de Llobregat intentarà omplir el recinte tal com ho va fer amb el Palau Sant Jordi de Barcelona amb 16.400 persones. Una fita que només ha aconseguit Joan Manuel Serrat i Lluís Llach. Dausà ha assegurat que ell i el seu equip tenen "moltíssimes ganes d'anar a Madrid, passar-ho bé i cantar en català" en un espai que esperen "que estigui ple i que sigui històric."

premis enderrock carles rodriguez 16

El concert al Palau Sant Jordi havia de ser el punt final als tres anys de la gira ‘Jo mai mai’, però el santfeliuenc ha decidit fer un nou concert sota el títol ‘La Gran Bogeria 2’ al recinte madrileny el pròxim 26 d’octubre. Un recinte que pot encabir 10.000 persones i que ha acollit actuacions de grups de renom internacional com Depeche Mode, Pet Shop Boys o Red Hot Chilli Peppers. Les entrades per a aquest nou concert de Joan Dausà es posaran a la venda dimecres que ve 21 de febrer a les 10.30 hores i totes aquelles persones que s'hagin inscrit en la prevenda podran adquirir-les 48 hores abans.

Premis Enderrock

D’altra banda, els XXVI Premis Enderrock-Premis de la Música Catalana 2024 tindran protagonisme baixllobregatí. L’edició d’enguany comptarà amb tres cantants de la nostra comarca entre els nominats en les diferents categories.

nil moliner

Captura de pantalla 2024 02 16 a las 8.26.53

Així, el santfeliuenc Joan Dausà competirà en dues categories: Millor Artista del 2023 i Millor Directe del 2023, els dos per votació popular. D’altra banda, Nil Moliner també ha estat seleccionat. El santfeliuenc és finalista a Millor Disc en llengua no catalana per votació popular per “Lugar Paraíso”. I el pratenc Alfred García ha estat escollir entre els tres nominats a la categoria de Millor Cançó del 2023 per votació popular amb el single en català “Els teus ulls”.

Redacció / Fotos: Arxiu