La Vall de Verç celebra quaranta-cinc anys de vida

Imprimeix

La publicació d’informació local de Sant Just Desvern arribarà el proper mes de desembre al número 500

La revista d'informació local de Sant Just Desvern, La Vall de Verç, commemora aquest mes de gener el 45è aniversari de la seva primera aparició. Enguany, la revista té també una altra fita a celebrar, com serà la d'arribar a l'edició del número 500, al mes de desembre. És per això que aquest és l'any 45/500 de la publicació santjustenca.

La Vall de Verç ha experimentat un increment significatiu de subscriptors i també de vendes, en els dos últims anys. Dins de les modestes xifres de la publicació, en el conjunt dels anys 2022 i 2023 LVdV ha obtingut gairebé un 57% de noves subscripcions, comparades amb la totalitat de les assolides en el període 2001-2021, trencant així una dinàmica de pèrdua constant i sistemàtica de subscriptors durant els vint anys anteriors. Quant a les vendes a quiosc, els dos últims anys també són de rècord, atès que les vendes totals del 2023 representaran un increment del 56% amb relació a les xifres de 2021.

Captura de pantalla 2024 01 24 a las 8.34.37

En un entorn, on la pèrdua de lectors de la premsa en suport paper és una realitat, LVdV ha aconseguit trencar la dinàmica negativa dels últims anys. És una notícia molt positiva, en una època on les edicions tradicionals perden terreny contínuament, respecte de les digitals.

En paral·lel a la publicació de la revista en format paper, LVdV gestiona una edició digital, encara en estat embrionari, i organitza, amb periodicitat quadrimestral, els Debats de La Vall de Verç, un instrument per deliberar sobre temes d'interès local, en un format presencial i amb retransmissió online en directe.

Redacció / Fotos: LVdV