Rosalía i Aitana, les artistes catalanes més escoltades a Spotify

Imprimeix

Un total de 574 milions d'usuaris utilitzen la plataforma per escoltar música i han situat Taylor Swift com la més escoltada del món

L’olesana Rosalía, l’hospitalenc Morad i la climentona Aitana tornen a ser els tres artistes catalans més escoltats mundialment aquest 2023 a través de l'aplicació d'Spotify. Segons dades facilitades per la plataforma, Barcelona trenca la dinàmica mundial on Taylor Swift ocupa la primera posició com artista més escoltada de 2023.

aitana rosalía

A la capital catalana els cinc artistes més escoltats aquest any han estat Bad Bunny, Quevedo, Feid, Myke Towers i Rauw Alejandro. Pel que fa a les cançons més reproduïdes a Barcelona hi ha 'Yandel 150' de Yandel i Feid, 'Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53' de Bizarrap i Shakira, 'Playa del inglés' de Quevedo i Myke Towers o 'Beso' de Rosalía i Rauw Alejandro.

Entre el top 10 de cançons més escoltades a Barcelona el 2023 també hi ha els temes 'La Bachata' de Manuel Turizo, 'Columbia' de Quevedo, 'Nochentera' de Vicco, 'El Merengue' de Marshmello i Manuel Turizo, 'Lala' de Myke Towers i 'TQG' de Karol G i Shakira.

D'altra banda, segons el Wrapped de Spotify, els artistes més escoltats a nivell mundial han estat el 2023 Taylor Swift, Bad Bunny, The Weeknd, Drake, Peso Pluma, Feid, Travis Scott, SZA, Karol G i Lana del Rey.

Redacció / Fotos: 3Cat-FC Levante Las Planas