L’olesana Chanel participa enguany en La Marató de TV3

Imprimeix

"Formar part d'aquest projecte m'omple d'amor i d'orgull, quan m'ho van proposar no m'ho vaig pensar dues vegades”, ha dit la cantant que interpretarà el tema en català “Aigua” de Pau Donés

La trenta-dosena edició de La Marató de TV3 -aquest any passarà a dir-se de 3Cat-, estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva i com cada, any la música en serà una part destacada. Aquest dimarts la cadena pública ha fet la presentació del disc en un acte celebrat als Estudis de Sant Joan Despí.

F x73qbwAAVe9H

F N9 JWUAAw8AS

Entre els intèrprets que hi participen hi ha la cantant d’Olesa de Montserrat, Chanel Terrero, a més de Belén Aguilera, The Tyets, Vicco, Siderland, Figa Flawas, Al Bano, Stay Homas, Vanesa Martín, i tots els participants de la segona edició d'Eufòria, entre d'altres. La cantant olesana, que ha versionat un tema en català, "Aigua", de Pau Donés, ha afirmat a través de les xarxes socials que "formar part d'aquest projecte m'omple d'amor i d'orgull, quan m'ho van proposar no m'ho vaig pensar dues vegades, amb una peça emotiva que em fa cantar des del cor." 

F 6LmMbwAAoNWc

Aquest 2023 fins a quaranta-quatre artistes i formacions i més de sis-cents professionals de la música han fet possible les dinou cançons que inclou el disc. La meitat de les cançons són d'artistes catalans d'èxit al nostre país i amb molta repercussió a l'estat espanyol. Aquí pots veure un tast dels videoclips dels 19 temes del disc d'aquest any.

Redacció / Fotos-Vídeo: 3Cat-Arxiu