'La mesita del comedor' guanya del 42è TerrorMolins

Imprimeix

El curt francès 'Écorchée' es va endur el principal premi de la Secció Oficial de curtmetratges

'La mesita del comedor', de Caye Casas, ha estat premiada com a millor pel·lícula de la Secció Oficial de la 42a edició del festival TerrorMolins. El film, de baix pressupost, es va rodar en només deu dies en un pis de Terrassa, però s’ha convertit en el llargmetratge més premiat de l’any en festivals de gènere fantàstic de tot el món.

F qw9TqXkAANE9t

Al palmarès fet públic aquest dissabte a Molins de Rei també sobresurten 'Cuando acecha la maldad', de Demián Rugna, com a millor direcció; 'La espera', de F. Javier Gutiérrez, com a millor interpretació; i 'New Life' com a millor guió. 'Vive dentro' i 'Stopmotion' han estat premiades pels efectes visuals i la fotografia, respectivament. El jurat, format per Nerea Torrijos, Héctor García i Eulàlia Iglesias, també ha premiat 'The wrath of Becky', 'You'll never find me' i 'Hostile dimensions' i 'Tiger stripes' a les seccions paral·leles. 

45b3367c 5fb5 4c43 b9d6 52da633d6c76 494

Pel que fa als curts, la francesa ‘Écorchée’ ha guanyat el premi principal al millor curtmetratge.  'Edith and The Empty' ha guanyat el reconeixement al millor guió i el premi Crítica d'Or, que atorga l'associació Blogos de Oro. El film australià 'Gummy' ha estat doblement guardonat amb el premi Víctor Israel a la millor interpretació i millors efectes especials. Finalment, 'Measure' ha guanyat el Méliès d'Argent, i 'Stop Dead', el premi del públic. El premi honorífic s’ha atorgat a la cineasta Mar Tarragona.

Coincidint amb la publicació del palmarès, TerrorMolins encara aquest dissabte la recta final del festival després de nou dies de projeccions. Ho fa celebrant els cinquanta anys de la primera marató de Terror amb una sessió de setze hores, per a la qual estan les entrades exhaurides.

Els guardons:

F qr 0hXUAAaKfX

F qs4miWEAAe0ct

F qtJTdW4AEul5g

Redacció / Fotos: Arxiu