Aitana i Chanel, protagonistes a LOS40 Music Awards 2023

Imprimeix

La climentona i l’olesana van ser guardonades durant la gala que es va celebrar al WiZink Center de Madrid

El WinZink Center de Madrid va acollir, el passat divendres 3 de novembre, la divuitena edició de LOS40 Music Awards Santander 2023 on dues cantants baixllobregatines, Aitana i Chanel, van tenir un protagonisme molt especial. El cornellanenc Tony Aguilar va ser un dels seus presentadors.

F HLS6zW4AAfdAJ

WHQhGs0A

La de Sant Climent de Llobregat va aconseguir dos premis durant la gala: el premi al Millor Videoclip de la Categoria Espanya oper ‘Las Baby’s’. “Era un premi que no m’esperava”, va dir Aitana a més d’agrair a tot el seu equip. A més, va recollir el premi al Millor Àlbum en Categoria Espanya. “No m’esperava tenir dos premis, és la primera vegada que ha passat a la meva vida. Estic tremolant”, va explicar després de recollir el guardó. No va faltar l’actuació de la climentona.

F Fa5onWIAATw5d

 LV3cRQ

D’altra banda, l’olesana va ser també una de les grans triomfadores de la nit. Chanel es va endur el premi, juntament amb Abraham Mateo, a la Millor Col·laboració Categoria Espanya. A més va cantar les cançons ‘Loka’, el seu darrer senzill, i ‘Clavaíto’. “Aquesta col·laboració ha estat un regal, conèixer al gran artista que és Abraham Mateo i ara amic”, va dir la hispana-cubana.

N6tsIK9O

A més, el santfeliuenc Nil Moliner va participar de la nit musical cantant diverses cançons, del seu nou disc ‘Lugar Paraiso’.

Redacció / Fotos: LOS40