Gavà i Sant Feliu, entre els municipis que opten als EUmies Awards 2024

Imprimeix

Les dues obres arquitectòniques situades al Baix Llobregat figuren entre les 362 de 38 països europeus nominats al Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea

Un total de deu obres arquitectòniques situades a Catalunya figuren entre les 362 de 38 països europeus nominats al Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea-Premis Mies van der Rohe (EUmies Awards) 2024, que organitza la Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe, informen en un comunicat aquest divendres.

38a947d0 3da4 424d ae10 c0decb084cff

Sant Feliu de Llobregat

Entre els nominats figuren projectes construïts a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), de l'estudi Bailorull; a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), de TDB Arquitectura; a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), de Maio; a Gavà (Barcelona), d’Harquitectes, i a Reus (Tarragona), obra de Josep Ferrando Architecture i Gallec Arquitectura. Les cinc obres arquitectòniques nominades restants estan a Barcelona ciutat i són dels estudis Arquitectura-G; Office for Strategic Spaces (OSS); OAB Office of Architecture in Barcelona; BAAS Arquitectura i de Summa Arquitectura.

Captura de pantalla 2023 10 13 a las 19.48.50

Gavà

Els EUmies Awards van iniciar la seva divuitena edició el maig de 2023, amb una xarxa de nominadores experts i les associacions d'arquitectura de tota Europa que van proposar aquests 362 projectes a ser considerats pel jurat.

Ara, el jurat seleccionarà 40 projectes dels 362 nominats i després visitarà als finalistes, una oportunitat per a parlar amb els arquitectes, els seus equips, els clients i promotors del projecte i aquelles persones sobre les quals les obres tenen repercussió.

Redacció / Foto: Maio-Harquitectes