Sant Feliu participarà en el Festival Internacional de Fado de Catalunya

Imprimeix

L’Ateneu Santfeliuenc acollirà el 20 d’octubre inaugurarà el festival amb la proposta de fado tradicional “originais tradições” de Sandra Camilo, Rui Rocha i Tiago Lopes

La dotzena edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya, que organitza la Fundació Orfeó Lleidatà, incrementa la programació fins arribar als sis concerts, i amplia l’abast territorial amb activitats al territori de Lleida (La Seu d’Urgell i Lleida ciutat), Barcelona (Sant Feliu de Llobregat) i per primera vegada, a Tarragona (Cambrils).

interfado

La proposta de fado tradicional amb el projecte “originais tradições” de Sandra Camilo, Rui Rocha i Tiago Lopes inaugurarà el festival a la capital del Baix Llobregat el divendres 20 d’octubre. L’espectacle està compost per fados tradicionals amb lletra original de Rui Rocha interpretada pel fadista, i fados del repertori de diversos artistes interpretats per Sandra Camilo i també per Rui Rocha. Una proposta genuïnament Lisboeta que ens transportarà a l’ambient bohemi dels barris de la ciutat blanca.

Enguany l’Interfado comptarà amb les actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria musical dins del fado, vingudes des de Portugal, Veneçuela i les Illes Canàries.

Redacció / Fotos: Arxiu