Obert el termini per participar al 8è Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix

Imprimeix

Dedicat a fomentar la creació literària, el concurs és obert a qualsevol persona major d’edat i les obres candidates s’han de presentar abans del 19 d’octubre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, convoca una nova edició, la vuitena, del Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix. Dedicat a fomentar la creació literària, el concurs és obert a qualsevol persona major d’edat i les obres candidates s’han de presentar abans del 19 d’octubre.

Agenda Narcis Lunes

Jordi Gil, regidor de Cultura, ha destacat l’evolució del certamen: “Amb menys d’una dècada de trajectòria ja s’ha consolidat arreu del territori com una proposta cultural estimulant i amb molta projecció. El concurs és una plataforma excel·lent per dignificar i donar a conèixer el llegat d’un vicentí il·lustre com en Narcís Lunes i Boloix i per reivindicar el talent i la qualitat poètica del país.”

Per participar al Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix només cal seguir els següents passos:

 
 
 

En aquesta convocatòria del certamen hi ha tres categories:

 
 
 

Les obres les avaluarà un jurat compost per tres personalitats de prestigi del món de les lletres catalanes que valoren les propostes segons els criteris especificats a les bases.

Redacció / Fotos: SVH