Món Sant Benet, un indret màgic

Imprimeix

Al cor de Catalunya, en plena natura, a on tot és possible

Al cor de Catalunya, al Bages, connectat amb el territori i a plena natura hi trobareu un paradís: Món Sant Benet. Un únic indret amb infinitat de propostes úniques.

Experiència Medieval Món Sant Benet 1

Experiència Medieval Món Sant Benet 20

Com a joia de l’indret hi trobareu un Monestir mil·lenari visitable, un dels conjunts monàstics més ben conservats de Catalunya. I SI!, podeu venir a descobrir-lo en una visita sensorial, amb impressionants i innovadors efectes audiovisuals i hologrames. Una experiència que us permetrà conèixer el Monestir medieval, però també descobrir-ne la seva història modernista, ja que anys més tard el monestir de Sant Benet va convertir-se en residència d’estiu de la família del pintor modernista Ramon Casas. Sabeu que molts dels quadres del pintor van inspirar-se i pintar-se dins les parets del monestir?

Experiència Medieval Món Sant Benet 4

Experiència Medieval Món Sant Benet 9

Experiència Medieval Món Sant Benet 12

I a banda del monestir, què més hi podeu trobar a Món Sant Benet? L’indret compte amb un Hotel (L’Hotel Món) 4 estrelles Superior, envoltat de verd i amb vistes al monestir, i tres propostes gastronòmiques de primer nivell, una d’elles, el restaurant L’Ó, amb una estrella Michelin.

Per no parlar de que l’indret és un pol d’activitats culturals i lúdiques inesgotable durant tot l’any, i un pulmó verd impressionant! Món Sant Benet proposa activitats estacionals pensades per a grans i petits: des de tallers de cuina, activitats per fer en família, mercats de temporada, festivals de música i, fins i tot un Pessebre Vivent! Per tant, Món Sant Benet no es mou mai de lloc però la vostra visita pot ser sempre diferent!

Experiència Modernista Món Sant Benet 3

Experiència Medieval Món Sant Benet 14

Experiència Modernista Món Sant Benet 5

I, per si tot això fos poc, visitant Món Sant Benet no només descobrireu una riquesa paisatgística i cultural única a Catalunya, sinó que contribuireu a que la Fundació Catalunya La Pedrera, que és qui ho gestiona, pugui seguir portant a terme els seus projectes socials. Els horts de Sant Benet, per exemple, en són una bona mostra. A banda de ser un actiu de l’agricultura de casa nostra i subministrar als nostres restaurants producte ecològic i de temporada, són també uns horts amb una clara vocació social, ja que generen ocupació per a joves en risc d’exclusió”.

Si necessiteu més excuses per venir-nos a (re) descobrir a monsantbenet.com en trobareu tantes com vulgueu. 

Redacció / Fotos: Mont Sant Benet