Nou rècord d'inscripcions a la Biennal de Ceràmica Angelina Alós

Imprimeix

S’han presentat un total de 127 obres a la vint-i-unena edició

Un total de 127 obres s'han presentat a la vint-i-unena edició de la Biennal de Ceràmica d'Esplugues Angelina Alós, la qual cosa suposa una inscripció rècord en la història d'aquest certamen, el més antic de Catalunya d'aquest àmbit. La xifra de participants més alta corresponia fins ara a l'edició del 2016, amb 119 inscripcions. 

slider blog 1080x350px

A més, es referma la dimensió internacional del premi, ja que s'han presentat més obres internacionals (67%) que estatals, per primera vegada. D'Espanya hi ha 42 participants (19 de Catalunya i 10 de la Comunitat Valenciana, principalment), mentre que de la resta de països destaquen França (9), Estats Units (8) i Regne Unit (7). També n'hi ha del continent asiàtic. 

El jurat, format per persones expertes del món de la ceràmica i de l'art en general, ha seleccionat les 34 peces finalistes. Enguany, s'avança al juliol l'obertura al públic de l'exposició de les peces seleccionades al Museu Can Tinturé i l'inici de la votació popular. Les obres guanyadores, que designarà el jurat, i el Premi del Públic es coneixeran el 5 d'octubre en un acte al Casal de Cultura Robert Brillas. 

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat