Rosalia subhasta el seu vestit vermell de ‘Motomami’

Imprimeix

També altres objectes de la cantant sesrovirenca amb una finalitat benèfica

El vestit de cuir vermell que la cantant Rosalía va lluir durant la seva gira mundial Motomami serà subhastat a Califòrnia amb finalitats benèfiques. El conjunt de jaqueta, minifaldilla i bodi amb corts laterals, que es va tornar viral gràcies al mem de la sesrovirenca mastegant xiclet abans de cantar «Bizcochito» en els concerts del tour, està a la venda en el portal de la casa de subhastes Julien’s Auctions.

iconico traje motomami rosalia subastado

“Rosalía és una cantant delicada però amb una imatge de fortalesa, i aquest conjunt fusiona totes dues qualitats”, va dir a l'AFP Martin Nolan, director executiu de Julien’s, que va estimar el valor de la peça entre 2.000 i 3.000 dòlars. Dissenyat per l'australià Dion Lee, el look reflecteix l'estètica motera que va marcar Motomami, el tercer àlbum de la catalana.

La subhasta del vestit i d'altres objectes personals de la guanyadora del Grammy es realitzarà només a través del portal julienslive.com, i els diners recaptats serà donat per Rosalía a la Fundació Antonio Gala, que ofereix beques a joves creadors.

motomami rosalia subhasta

“Rosalía és una artista emergent que no ha oblidat les seves arrels ni el recorregut que ha fet, i entén que ara que és mundialment famosa pot ajudar a uns altres”, va comentar Nolan. “Per això, la recaptació anirà a aquesta fundació per a inspirar i ajudar a altres artistes”, va afegir.

També està a la venda el casc de papallones amb la llarga coleta fúcsia que la intèrpret de «Saoko» va vestir en la campanya de Coca-Cola per a llançar la seva beguda Move. El preu de l'acolorida peça, signada per la Motomami, s'estima entre 1.000 i 2.000 dòlars. Una petita nevera autografiada i altres objectes diversos componen la resta de la subhasta, que estarà en línia fins al 24 d'abril.

Redacció / Fotos: Rosalia-Arxiu