Martorell estrena un nou equipament cultural

Imprimeix

La intenció de l’Ajuntament es crear-hi una programació  de concerts, exposicions o conferències adreçades a tots els públics, però principalment per als joves.

L’edifici de l’Ateneu conserva la façana d’estil noucentista, obra de l’arquitecte Josep Ros i Ros. L’equipament es va destinar a ser el centre social de l’entitat, fundada l’any 1929, han informat fonts municipals.

L’Ateneu, un cop remodelat, tindrà tres espais diferenciats: a la planta zero s’ubica el servei de bar i restaurant, a més de comptar amb un espai polivalent on es podran fer monòlegs, concerts, conferències o exposicions.

A la planta baixa s’ubica un local musical per a majors de 25 anys, amb servei de cocteleria i que els caps de setmana es convertirà en un espai de festa amb els èxits musicals de tots els temps. L’horari serà de 22.30h fins les 2.30h entre setmana i fins a les 3.00h, els caps de setmana. A la primera planta o terrassa pròximament s’oferirà un servei de restauració.

A través de concurs públic, l’Ajuntament ha adjudicat a una empresa externa la gestió de l’Ateneu de Martorell.

Segons la regidora de Cultura i Joventut, Cristina Dalmau, “es tracta d’una empresa amb experiència en el sector de l’oci i la restauració que ja porta, entre altres, la gestió de l’Ateneu d’Esparreguera”.

Per a Dalmau, l’Ateneu rehabilitat “tornarà a recuperar el paper dinamitzador del barri de Can Carreras i de Martorell”.

R. | Foto: Arxiu