‘La loba’ Núria Espert obrirà la temporada de l’Auditori de Cornellà

Imprimeix

Héctor Colomé, Carmen Conesa, Ricardo Joven, Paco Lahoz, Markos Marín, Jeannine Mestre, Víctor Valverde e Ileana Wilson completen l'elenc d'aquesta obra de Lillian Hellman versionada per Ernesto Caballero i que va sobre l'ambició desmesurada d'una família de comerciants enriquits als Estats Units després de la Gran Guerra de Secessió.

El Cor del Gran Teatre del Liceu arribarà a Cornellà el 20 d’abril, en el marc de la seva gran gira per Catalunya, i formant part dels actes de la Jordiada 2013.

El flamenc arribarà de la mà de la cantaora Argentina el dia11 de maig, un dels plats forts del 30è Festival d’Art Flamenc de Catalunya.

Per últim, el debut oficial de Cor enllà de Tàgerboll, una història de ficció que neix a partir de la realitat més quotidiana i que es posa en escena gràcies a la passió pel teatre dels seus protagonistes, un grup revelació abanderat pel mateix director de L’Auditori, Laureà Palmer. L’espectacle tindrà dues representacions: el dia 18 a les 20h, i el dia 19 de maig a les 19h.

 R. | Foto: Arxiu