Viladecans recorda la gran nevada del 1962 amb fotos i testimonis

Imprimeix

L’exposició fotogràfica La nevada del 62. Un record inesborrable, serà inaugurada aquest dijous a la tarda i comptarà amb visites comentades i una xerrada amb l’anàlisi de l’episodi climatològic i les vivències de testimonis.

Les propostes, totes a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso, integren més de 30 imatges que retraten com es va viure el fet a Viladecans, han informat fonts municipals. La  mostra es podrà veure fins al 19 de gener.

Una dotzena d’aquestes imatges han estat cedides expressament per a la mostra per la ciutadania i la resta forma part del fons visual de l’Arxiu Municipal.

A més, el 20 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc la xerrada La nevada del 62: de l’episodi climatològic al fet viscut. El físic viladecanenc Jordi Mazón analitzarà el succés climatològic i, a més, es podran escoltar els testimonis dels veïns Teresa Puente i Josep Vila, que rememoraran com van viure aquells dies.

L’any 2013, l’exposició realitzarà un recorregut itinerant per diferents equipaments municipals per acostar als barris el record de l’esdeveniment.

 R. | Foto: Secundi Roca, Arxiu Municipal