Cornellà viurà la nit més màgica de l’any

Imprimeix

La ciutat ho té tot a punt per donar la benvinguda als Reis d'Orient

Compte enrere per a l'arribada dels Reis d’Orient a Cornellà de Llobregat. L'arribada a la ciutat és un secret molt ben guardat pel Mag Maginet. Tan sols els infants que el visiten a la seva haima poden conèixer alguns detalls de com s'està preparant aquesta benvinguda dels seus amics: Melcior, Gaspar i Baltasar, i de com ajudar-los amb l'element màgic d'aquest any.

Captura de pantalla 2023 01 05 a las 6.19.27

Captura de pantalla 2023 01 05 a las 6.19.32

La seva aparició es farà a l'avinguda de la Fama, a les 18 hores. Després de l'espectacle, cap a les 18.30 hores, els Reis i els personatges que els acompanyen es dirigiran amb les seves carrosses a l'Ajuntament de Cornellà per fer el tradicional parlament des del balcó (aproximadament a les 20.15 h). En acabar, al voltant de les 20.45 hores, continuarà la cavalcada per tots els barris de la ciutat. 

large 1

Enguany, la Cavalcada ha crescut: passa de set a dotze carrosses. A més de les carrosses dels Reis, acompanyats per les de la Fada Ondina i la del Mag Maginet, trobareu altres de noves com la Carrossa dels Xumets i alguna sorpresa més! Totes elles acompanyades de màgia, música i elements de llum.

Redacció / Foto: Aj. Cornellà