L’Auditori de Cornellà acomiada 2022 amb més de 12.000 espectadors

Imprimeix

Aquestes xifres reforcen el posicionament del teatre cornellanenc entre els equipaments culturals de referència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’Auditori de Cornellà de Llobregat tanca l’any 2022 amb xifres molt positives quant a nombre d’espectadors, superant les xifres de públic d’abans de la pandèmia. Més de 12.000 persones han comprat entrades pels espectacles programats en les dues temporades estables, la d’Hivern-Primavera i la de Tardor 2022. En 2019, abans de l’aturada a causa de la Covid-19, es van registrar uns 11.400 espectadors i l’any passat, en 2021, quan tímidament recobràvem la normalitat, van passar per L’Auditori també unes 11.500 persones.

091448

Es tracta d’un públic fidel procedent principalment de Cornellà, però també d’altres poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, fet que reforça la importància i el posicionament de L’Auditori entre els principals equipaments culturals de Barcelona i el seu entorn. En total, l’escenari del teatre cornellanenc s’ha aixecat aquest 2022 per acollir gairebé una trentena d’espectacles de teatre, música i dansa, sense comptar els esdeveniments de programació externa com per exemple festivals d’entitats, escolars, congressos i conferències, entre altres. Són bones xifres per a un any, 2022, en el qual s’ha pogut reprendre tota l’activitat cultural amb plena normalitat, després de dos anys de molt esforç per part dels artistes, les companyies i els programadors.

Redacció / Fotos: Arxiu