Rosalía pot fer història als Latin Grammy 2022

Imprimeix

La cantant sesrovirenca s’ha convertit en l’artista femenina amb més candidatures en una mateixa edició

Rosalía serà, sense cap mena de dubte, una de les grans protagonistes en la vint-i-tresena edició dels premis Latin Grammy 2022 que se celebra a Las Vegas (EEUU). I és que la cantant de Sant Esteve Sesrovires optarà a nou nominacions, convertint-se en l’artista femenina amb més candidatures en una mateixa edició. A més, si és capaç de guanyar set dels nou premis acumularia un total de quinze -actualment té vuit- i seria l’artista femenina més reconeguda, superant a Natalia Lafourcade (14) i a Shakira (13).

La sesrovirenca, el fenomen musical del moment, està nominada a Millor enregistrament de l'any per la fama; Millor àlbum; Millor cançó, Hentai; Millor àlbum de música alternativa; Millor cançó alternativa, Hentai; Vídeo musical curt, Hentai; Vídeo musical llarg, presentació de Motomami en TikTok; Millor disseny d'art; i Millor enginyeria d'enregistrament.

f.elconfidencial.com original 8c2 db8 264 8c2db8264dd071515b728799bf262f30

Vuit guardons

La sesrovirenca té un total de vuit premis Latin Grammy. Els va conquistar en tres edicions consecutives.

Foto

 
 

També als Grammy 2023

Rosalía també estarà la gala dels seixanta-cinquena edició dels Premis Grammy 2023 que se celebrarà a Los Ángeles (EEUU) el 5 de febrer del pròxim any. La cantant ha estat nominada al millor vídeo musical de format llarg per Motomami (TikTok Live Performance) i al millor àlbum llatí rock o alternatiu per Motomami.

616f0c26bb86a

Redacció / Fotos: Arxiu