'Speak no evil', millor pel·lícula de la 41a edició del TerrorMolins

Imprimeix

L’edició d’enguany del festival cinematogràfic ha batut el rècord d’entrades venudes

'Speak no evil' va ser la guanyadora com a millor pel·lícula del festival cinematogràfic TerrorMolins de Molins de Rei. La producció danesa dirigida per Christian Tafdrup s'ha endut també el premi a millor banda sonora. D'altra banda, la mexicana 'Huesera', de Michelle Garza Cervera, ha guanyat el premi a la millor direcció. El palmarès el completen 'Family dinner' com a millor guió, 'Viejos' com a millor fotografia, 'Megalomaniac' amb la millor interpretació protagonista i 'Project wolf hunting' com a millors efectes especials.

viejos

familiadiner

PROJECT WOLF HUNTING

huesera

A les seccions paral·leles, 'Soft & quiet' s'ha endut els guardons a millor pel·lícula i millor guió de la secció Being Different, que també ha reconegut la direcció de 'Saloum' i la interpretació protagonista de 'Sick of myself'. Pel que fa a la secció Bloody Madness, ha triomfat 'Feed me' com a millor pel·lícula i millor interpretació, mentre 'Terrifier 2' ha guanyat el guardó als millors efectes especials i 'Mad heidi' ha estat reconeguda com a millor direcció.

SOFT QUIET

sickofmyself

terrifier 2

En curtmetratges, '11-33' ha obtingut el premi de la secció oficial, 'El semblante' ha estat reconegut com a millor guió i 'Kickstart', com a millor interpretació. En paral·lel, 'Phelgm' ha rebut el premi als millors efectes i de la Crítica d'Or, mentre 'O' ha guanyat el Mèlies d'Argent al millor curt europeu.

Pel que fa a la secció de cinema català Ç Trencada, 'La masia' s'ha alçat com a gran vencedora com a millor film i també amb el premi del públic.

La 41a edició ha batut el rècord d'entrades venudes, un 37% més que la darrera millor edició. El festival va celebrar l'èxit de públic d'enguany, amb entrades exhaurides a la sessió inaugural amb 'Mad Heidi' i també a les projeccions d''AveMaria', 'Terrifier 2' i 'The Rocky horror Picture show', així com als passis de curtmetratges i la marató que tanca el certamen. D'altra banda, pel que fa a la programació en línia, el festival la va haver de suspendre pocs dies després de començar perquè es van filtrar a la xarxa diversos films participants.

Redacció / Fotos: TerrorMolins