L’Atrium de Viladecans serà seu del 18è Festival elPetit

Imprimeix

Experiències immersives, qualitat artística, aforaments reduïts i llenguatges contemporanis són alguns dels elements principals que defineixen l'edició d'enguany

Del 12 al 27 de novembre se celebrarà la divuitena edició del Festival elPetit, el certamen internacional d'arts per a la primera infància. Després d'una edició passada excepcional, elPetit arriba aquest any a vint-i-sis espais d'onze ciutats del territori, un festival transversal accessible que ha programat més de vint propostes artístiques per a infants de 0 a 5 anys i les seves famílies. L'Atrium participarà com a seu del festival a la ciutat de Viladecans.

RdP elPetit3

Sota l'eslògan 'L'Art ens alimenta i ens fa créixer' el festival es reivindica com un espai generador d'encontres artístics de qualitat, contemporanis, que aposten per nous llenguatges i el talent emergent, una proposta cultural única que aplega un gran ventall de propostes nacionals i internacionals. També esdevindrà un punt de trobada professional obert a artistes i professionals del sector de la cultura i l'educació amb el VII Encontre Internacional d'Arts per a la (Primera) Infància, del 17 al 20 de novembre.

Programació

Viladecans acollirà programació nacional i internacional a l'Atrium el primer i últim cap de setmana del festival. Diumenge 13 de novembre començarà la programació amb una funció de KLeuR+ (CoLoR+) de Dadodans (Holanda), una ballarina que a través del moviment crea un quadre ple de colors, a les 13 h. D'aquest mateix espectacle se'n farà una doble funció escolar el dilluns 14 a les 10 h i a les 11.30 h.

Sotabosc b 1 700x466

El dijous 17 el teatre acollirà un taller familiar a les 17.30 h: Som natura d'Inspira Teatre, amb el qual es fomentarà l'escolta de la natura a través del so, el joc, la música i el moviment. I el diumenge 27 a les 12 h, L'Atrium acollirà Sotabosc, l'última producció d'Inspira Teatre que s'estrena en el marc del Festival, una proposta de teatre, música i moviment per connectar amb el món natural. 

Redacció / Fotos: Arxiu