CCOO participa en la Mostra de Còmic de Cornellà

Imprimeix

Ho farà amb l’exposició “5 anys de CCOOmics”, que romandrà a la seu del sindicat fins al dia 25 de novembre

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat organitza la 38a Mostra de Còmic. Dins d’aquesta programació, CCOO aporta divulgació sobre temàtiques sociopolítiques i laborals.

L’Aula de Formació Joan García-Nieto, espai propi de memòria democràtica i cultura de CCOO, organitza l’exposició “5 anys de CCOOmics”, que és un projecte social i educatiu que va néixer l’any 2017 a partir de l’impuls de la Federació d’Educació de CCOO, mitjançant el contacte amb escoles d’art.

CCOOmics Cornellà 11 22 V4

La presentació de l’exposició serà avui dimecres, a les 18 hores, a la seu de CCOO Baix Llobregat (Ctra. d’Esplugues, 68, Cornellà). Comptarà amb la presentació de Josep M. Romero, secretari general de CCOO al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, de Lídia Gómez, regidora d’Educació, Joventut, i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Cornellà, així com de Pepe Gálvez i Rodri Plaza, coordinadors de CCOOmics.

A l’acte es presentarà el projecte de l’Atelier, un espai d’aprenentatge i creació on fomentar el valor de l’intercanvi entre artistes i la riquesa d’aprendre en comú. Aquesta iniciativa posa a disposició dels i les dibuixants un espai per estudiar i dibuixar en condicions adients per a la creació de relats gràfics. L’exposició es podrà visitar a aquest espai sindical fins al 25 de novembre. 

Redacció / Foto: Arxiu-CCOO