Arriba la gran final del I Concursong Viladecans The Style Outlets

Imprimeix

Més de 100 participants han pres part en la primera edició del concurs musical on cinc bandes musicals optaran al premi

L’acollida del I CONCURSONG Viladecans The Style Outlets ha estat tot un èxit. Aquesta iniciativa impulsada per l'únic Outlet de Barcelona i dissenyada amb l'objectiu de donar a conèixer noves bandes i grups musicals de Catalunya, va rebre més de 100 sol·licituds en una primera fase (del 26 de setembre al 09 d'octubre), en la qual els participants havien de pujar un vídeo d'una cançó o una actuació a través de la plataforma YouTube o Vimeo.

SEMIFINALES CONCURSONG VILADECANS THE STYLE OULTETS 2

Música urbana, pop-rock, indie, metal... Després d'una primera selecció del total de sol·licituds rebudes, es van triar 15 bandes musicals que van defensar els seus temes amb una actuació en directe a la plaça de la Restauració de Viladecans The Style Outlets, a les semifinals dels dissabtes 15 i 29 d'octubre. Aquestes actuacions es van gravar i es van compartir a la pàgina web del centre Outlet perquè, en una selecció oberta al públic, es pogués votar les cinc preferides.

Aquestes cinc bandes finalistes participaran en la Gran Final que tindrà lloc aquest dissabte 05 de novembre a Viladecans The Style Outlets. Cadascun dels grups tindrà 15 minuts per a demostrar el seu talent sota l'atenta mirada dels assistents i d'un jurat format per un representant de l'Outlet, un representant de l'ajuntament de Viladecans i per un convidat d'excepció; Lildami, el cantant de trap en català es posarà de nou en el paper de jurat -després de la seva experiència al programa de TV3 "Eufòria"- per a decidir quina de les cinc bandes és la guanyadora. A més, durà a terme una actuació exclusiva en aquesta gran festa musical que estarà presentada pel també músic i artista català Julen, conegut per la seva participació en nombrosos programes de televisió com "APM o "Tot es Mou".

SEMIFINALES CONCURSONG VILADECANS THE STYLE OULTETS 3

La banda guanyadora del I Concursong Viladecans The Style Outlets tindrà l'oportunitat de dur a terme una actuació en directe a la sala LaNau de Barcelona que es gravarà en format videoclip. A més, tant els membres del grup guanyador com tots els membres dels grups finalistes rebran una targeta regal per a utilitzar a Viladecans The Style Outlets. Aquest diumeng

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets