El TerrorMolins suspèn l'edició en línia del festival

Imprimeix

Els organitzadors han detectat que s'estaven filtrant produccions a la xarxa i s’estava fent un ús fraudulent de la plataforma Filmin

El TerrorMolins, el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, va anunciar ahir dissabte que suspèn l'edició en línia del certamen d'enguany després que s'hagin filtrat a la xarxa diversos films participants. En un comunicat, l'organització ha explicat que manté la 41a versió física del festival però que no es podrà accedir a la plataforma Filmin per gaudir de les produccions de l'edició 'online' per "un acte de vandalisme organitzat". La decisió s'ha pres "per preservar la integritat de les obres programades a Filmin."

fiWg2TCW

Fonts de l'organització han detallat que han detectat a la xarxa títols programats al festival, alguns d'estrena, per la qual cosa han sospitat que s'estava fent un ús fraudulent de la plataforma. Davant de la possibilitat que el contingut fos efectivament vulnerable, han apostat per tancar l'accés a Filmin de forma cautelar. Les citades fonts asseguren que el programari emprat compleix tots els estàndards de seguretat exigits per la indústria.

El TerrorMolins d'enguany tenia programades una trentena d'activitats i 137 produccions, que ara quedaran reduïdes a 104. L'organització s'ha disculpat per la decisió presa després de "molts mesos de feina arduosa" i ha ofert la possibilitat de cancel·lar els abonaments pel festival 'online'.

Redacció / Fotos: TerrorMolins