Rosalia, nominada en cinc candidatures dels Europe Music Awards

Imprimeix

La cantant sesrovirenca serà una de les principals atraccions a Düsseldorf

Rosalía, juntament amb Taylor Swift i Nicki Minaj, seran les principals rivals de Harry Styles per fer-se amb la corona dels Europe Music Awards (EMAs) de 2022, els guardons amb seu europea de MTV, que es concediran el pròxim 13 de novembre a la ciutat de Düsseldorf (Alemanya).

SZBBLBXDYM3P3RCBDEWVYTYXU4

La cadena musical ha fet pública aquest dimecres la llista completa de nominats a aquesta propera edició, amb l'intèrpret de 'As It Was' com a màxim favorit en figurar en un total de set candidatures, incloses les de 'millor artista', 'millor vídeo' i 'millor cançó' pel tema citat.

Li segueixen de prop, amb una nominació menys, la nord-americana Taylor Swift, que apareix com a possible aspirant als premis de 'millor vídeo de llarga durada', 'millor artista pop' o 'millor artista', apartat on apareixen a més Adele, Beyoncé, Nicki Minaj i Rosalía.

FdH3BOMXwAIxRvC

Aquestes dues últimes artistes han aconseguit nominacions en cinc de les candidatures. La de Sant Esteve Sesrovires, concretament, ha estat nominada pel seu tema 'Despechá' i competirà contra 'Me porto bonito' de Bad Bunny, 'As it was' de Harry Styles, 'First Class' de Jack Harlow, 'About Damn Time' de Lizzo i 'Super Freaky Girl' de Minaj.

Apareix així mateix en les categories de ‘millor artista llatí’ (es batrà amb Anitta, Bad Bunny, Becky G, J Balvin i Shakira), en la de ‘millor vídeo de llarga durada’ (pel seu concert en Tik Tok per presentar 'Motomami') i 'millor artista espanyol' (enfront de Quevedo, Fito & Fitipaldis, Bad Gyal i Dani Fernández).

A partir d'avui i fins al pròxim 9 de novembre, els internautes ja poden votar a la web oficial de MTV pels seus artistes favorits en disset categories sense distinció de gènere, entre les quals es troben dos totalment noves, la de 'millor vídeo de llarga durada' i la de 'millor actuació en el metavers'.

Redacció / Foto: Arxiu