La sesrovirenca Rosalía, nominada a set premis Latin Grammy

Imprimeix

Entre elles les de millor enregistrament de l'any per 'La Fama' i àlbum de l'any per 'Motomami', i també aspira al guardó a la millor cançó de l'any, en aquest cas per 'Hentai'

Rosalía serà una de les grans favorites en l'edició 2022 dels premis Latin Grammy gràcies a les set nominacions que ahir dimarts li van concedir l'Acadèmia Llatina d'Arts i Ciències de l'Enregistrament, entre elles les de millor enregistrament de l'any per 'La Fama' i àlbum de l'any per 'Motomami'. A la gala que se celebrarà el 17 novembre pròxim a Las Vegas (els EUA) la cantant de Sant Esteve Sesrovires també aspira al premi a la millor cançó de l'any, en aquest cas per 'Hentai'.

FcNqSWuXkAA7npY

afp rosalia krkE 620x349abc

El senzill competirà amb 'Aigua', dels porto-riquenys Daddy Yankee, Rauw Alejandro i el famós productor estatunidenc Nile Rodgers; 'Alguna cosa és millor', de la xilena Mon Laferte; 'Baloncito vell', dels colombians Carlos Vives i Camilo; 'Talons vermells', del també colombià Sebatián Yatra; i 'Tocar-te', de l'uruguaià Jorge Drexler i l'espanyol C. Tangana. El porto-riqueny Bad Bunny consolida el seu indiscutible regnat actual en la música llatina amb deu candidatures de l'acadèmia amb seu a Miami.

Redacció / Fotos: Arxiu