La Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló s’omplirà de zombis

Imprimeix

La nit de l’1 al 2 d’octubre serà l’escenari d’un joc de rol en viu nocturn de supervivència

Santa Coloma de Cervelló i més concretament la Colònia Güell viurà una nit d’insomni. La nit de l’1 al 2 d’octubre serà l’escenari d’un joc de rol en viu nocturn de supervivència. L'equip de Joventut ha organitzat l'activitat “més bèstia de l'any al poble: una apocalipsi zombi.”

Captura de pantalla 2022 09 20 a las 18.14.13

Els jugadors i jugadores es desplaçaran d’un lloc a l’altre de la Colònia Güell convenientment identificats per superar les proves que se’ls imposin mentre són perseguits pels zombis que els intentaran capturar i convertir en morts vivents.  L’activitat començarà a les 22hores i acabarà al voltant de les quatre de la matinada. El Departament de Joventut distribuirà cartells d’avís per diversos equipaments i establiments del poble, per evitar ensurts al veïnat.

Captura de pantalla 2022 09 20 a las 18.15.05

Vols participar?

El joc està obert a la participació de majors de catorze anys. Els menors d’entre 10 i 13 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Per inscriure’s a l’activitat cal adreçar-se al web de Z-infection www.z-infection.com El preu de la inscripció és de 25 euros.

Es reserven 100 entrades per a joves d’entre 14 i 29 anys amb un preu de 14 €. Per beneficiar-se d’aquest descompte, us heu de posar en contacte amb l’equip de Joventut

Redacció / Fotos: Z-infection-Arxiu