'El Llac dels Cignes' arriba al Teatre de la Passió d’Esparreguera

Imprimeix

Fundat l’any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és una de las companyies més importants del seu país.

Des de la seva fundació ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món (Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc). El 1991, la companyia va ser seleccionada per Rudolf Nureyev per a la seva darrera gira per Europa.

El Ballet de Moscú té un extens repertori on destaquen títols com El llac dels cignes, Trencanous, La Bella Dorment, Somni d’una nit d’estiu i les seves darreres produccions Carmen i Don Quixot.

L’espectacle té quatre actes. En el primer, El jardí del castell del príncep Sígfrid, és l’aniversari de Sígfrid, i el jove príncep està celebrant la festa al jardí del seu palau ancestral. Joves dels estats dels voltants han vingut a retre-li tribut. Quan tots comencen a divertir-se a la festa, el bon humor és pertorbat per l’entrada de la princesa mare i les seves quatre dames d’honor. Ell observa al seus amics amb considerable desdeny. Sígfrid s’altera quan la seva mare li diu que deu  escollir aviat una esposa.

Les entrades per a gaudir d’ El Llac dels Cignes, d’un preu de 35 euros i de 20 euros per a grups d’un mínim de 12 persones, ja estan a la venda La Passió d’Esparreguera i a Telentrada de Catalunya Caixa.

Redacció | Foto: Arxiu