La sala d’actes del Casal Robert Brillas d’Esplugues aixeca el teló

Imprimeix

La reforma, amb un cost de 400.000 euros, ha tingut per objecte modernitzar la sala i dotar-la de 166 butaques davant l'escenari, i s'ha apujat el nivell del paviment uns 30 centímetres

L'activitat torna a la planta baixa del Casal de Cultura Robert Brillas, el principal equipament cultural municipal, aquest divendres 9 de setembre. Ho farà amb una obra de teatre documental, En Bangkok también hay ratas, de la Cia La Voz Ahogada Projecte Escènic, que tracta sobre el paper de les dones al moviment veïnal barceloní als anys 60 i 70. L'entrada és lliure, amb places limitades (es recomana fer inscripció prèvia al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Inauguració reobertura Robert Brillas 129

La reforma, amb un cost de 400.000 euros, ha tingut per objecte modernitzar la sala i dotar-la de 166 butaques davant l'escenari, que substituiran les cadires que fins ara havia d'utilitzar el públic. Es tracta de butaques retràctils, perquè la sala es pugui adaptar a diversos tipus d'actes. 

FcEWL1KWAAIbVAI

També s'ha apujat el nivell del paviment uns 30 centímetres per millorar la visibilitat de l'escenari i s'han fet millores acústiques –revestiment de la sala– i d'il·luminació, amb un sistema eficient energèticament que es pot ajustar a l'ocupació efectiva i també aprofitar la llum natural.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues