Chanel cantarà el tema principal de la pel·lícula ‘Pinotxo’

Imprimeix

L’olesana ha estat triada per Disney per interpretar el conegut tema ‘L’Estel blau’

Després de triomfar amb el seu 'SloMo', Chanel Terrero “compleix un somni”, en ser triada per Disney per interpretar el conegut tema 'L'estel blau', en els crèdits finals de la versió doblada a l'espanyol de la nova pel·lícula d'acció real 'Pinotxo', que arriba a Disney aquest divendres.“Em vaig posar a cridar com a boja quan vaig saber la notícia”, confessa. “A mi m'encanta tot el que sigui Disney des de petita, soc súper fan, o sigui que imagina't, per a mi és súper, superbonic. A més, em van cridar just el dia abans del meu aniversari i va anar un regalàs”, afegeix.

La nova versió del segon llargmetratge que Walt Disney va estrenar en 1940 després de l'èxit de 'Blancaneus i els set nans', estarà dirigida per Robert Zemeckis. Tom Hanks capitanejarà el repartiment en la pell de Gepetto i estarà envoltat d'intèrprets com Joseph Gordon-Levitt o Cynthia Erivo en el paper de Fada Padrina. L'adaptació, a més de respectar els dissenys de Pinotxo o Pep Consciències, també conservarà les cançons del film original.

Com no podia ser d'una altra manera, al film sonarà la mítica 'Wish Upon a Star' ('L'estel blau'), tema imperible compost per Leigh Harline i Ned Washington que va passar a convertir-se en la sintonia oficial de The Walt Disney Company. L'encarregada de cantar-la en la seva versió original serà la pròpia Erivo.

chanelita 1

Per la seva banda, la cantant hispà cubana reconeix que, encara que li va semblar “un repte brutal”, ho va agafar amb “moltes ganes i respecte”: “A l'hora de treballar la cançó tot va fluir moltíssim, em vaig sentir superbé, va ser un rodatge molt bo, i li vaig posar tantes ganes que en un dia ja la teníem acabada”, afirma. Afegeix que és una cançó que li toca “la nena que porta dins.”

No és la primera vegada que Chanel treballa per Disney, ja que ja havia participat anteriorment en el musical de 'El Rei Lleó', però mai abans havia doblat una veu o cantat un tema. Ha sortit “tan encantada” de l'experiència que espera poder repetir aviat.

“Mira, tant de bo, i que passada amb 'La Sireneta', la meva pel·lícula favorita de petita, així que ... tot pot succeir. I com diu aquesta cançó: si és molt gran la teva il·lusió/demana-la de cor', veurem …”, comenta rient. I pot ser que existeixi una possibilitat, ja que la pel·lícula protagonitzada per Javier Bardem en el paper de Tritó i Halle Bailey en el d'Ariel està en postproducció.

chanleita 2

Després d'aconseguir un tercer lloc en el Festival d'Eurovisió amb sabor a primera posició, Chanel ha estat treballant durament en els seus projectes, desplaçant-se a Miami en diverses ocasions i passant-se hores en l'estudi per preparar el que serà el seu primer àlbum i del que encara no pot desvetllar moltes coses. “Solament puc dir que serà increïble de debò”, assenyala entre riures guardant-se tots els detalls del que vindrà en aquesta nova etapa.

Tal és l'esforç i l'ímpetu que l'artista està posant en aquest disc, un procés llarg que implica buscar temes, sons nous i treballar en ells, que va haver de fer un pas enrere i retirar-se de l'espectacle musical 'Malinche', dirigit per Nacho Cano, l'estrena del qual serà el proper 15 de setembre a Madrid. En el seu lloc, serà l'actriu i cantant mexicana Andrea Bayardo la que portarà el pes de l'obra.

Redacció / Fotos-Vídeo: HappyFM-Chanel-Arxiu