Gavà acull el primer Misonny Art Festival

Imprimeix

Durant dos dies -3 i 4 de setembre- les instal·lacions del Restaurant Catalina acollirà l’exposició de més d’una cinquantena d’artistes emergents, consolidats, locals i internacionals en una gran celebració de l'art i la cultura a l'aire lliure

Després d’aplegar 7.000 persones al juliol en Mas Sorrer la caravana de Sonny Kirchner: artistes plàstics, Dj ́s, músics etc, amb la millor gastronomia, aterra en la idíl·lica finca del Restaurant Catalina, en Gavá Mar. Exposen molts artistes de fama internacional com Guillermo Lorca, Jacob Vilató, Jorge Ermilio Espinosa, Javier Montesol, Martha Saenz, Marina Salazar i un especial homenatge a la llegendària Leonora Carrington. Durant dos dies -3 i 4 de setembre- Misonny Art Festival acollirà l’exposició de més d’una cinquantena d’artistes.

Guillermo Lorca copia

JACOB VILATO

PHOTO 2022 05 04 00 05 23 5

Una trobada d'artistes emergents, consolidats, locals i internacionals en una gran celebració de l'art i la cultura a l'aire lliure. Durant el dia es podrà assistir a xerrades d'art, pintura en viu, recorreguts guiats d'arttallers de pintura per a totes les edats de Cati Salazar, xerrades d’NFT i exposició d'artistes digitals en pantalles, així com activitats per a totes les edats, que proporcionaran un ambient únic i ple de màgia. Els més gourmets podran gaudir de l'exquisida proposada gastronòmica d'Òscar Manresa i els seus amplis menjadors, però també hi haurà l'opció de foodtracks amb menús més senzills.

0 4

0 3

0 1

0 2

0

0 7

0 6

video soony

No podem oblidar-nos de la música que anirà acompanyant a l'esdeveniment durant el dia i prendrà força a partir del capvespre amb la música en viu dels artistes Pablo Vanella i Lucrecia Gil Tapia de Lírica Guay, així com els DJ ́s D.N.Àlien, Andrea Love, Bartán i Mr. B (entre altres artistes per confirmar).

DJS MAS SORRER copia

La major part de les sessions portaran una experiència sensorial, un nou concepte sonor que proporciona Silent Disc que dona suport al festival amb la seva tecnologia. En el Missony Art Festival “són també conscients de l'emergència climàtica pel que compensaran la petjada de carboni del festival a través d'accions amigables amb el medi ambient”, expliquen els organitzadors.

inauguració .sonny

A l’acte d’inauguració, celebrat ahir divendres 2 de setembre, van assistir diverses autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa Gemma Badia, així com la cònsol de Mèxic, Clàudia Pavlovich.

Redacció / Fotos: LPdB-Misonny Art Festival