La temporada de La Passió 2013 a Esparreguera escalfa motors

Imprimeix
Comencen uns tallers organitzats per la direcció escènica i dirigits als actors de l'espectacle

La temporada de La Passió 2013 a Esparreguera escalfa motors. Aquesta setmana comencen uns tallers que organitza la direcció escènica per als actors de l'espectacle.

D’una banda, La Passió d’Esparreguera ha engegat un taller de personatges (permet definir-lo millor i poder desenvolupar-lo més correctament), i d’altra, un taller de cos: diferents tècniques per a desinhibir-se millor i tenir menys vergonya dalt de l’escenari.

Fonts de l’espectacle han assegurat que “aquesta propera temporada, s’insistirà també en la responsabilitat de tothom en la representació” perquè “per petita que sigui la nostra intervenció, és de vital importància que tinguem sempre present que fem un espectacle que va dirigit a un públic que ha pagat una entrada i que es mereix rebre al màxim de tots nosaltres”.

Calendari

Les funcions previstes de La Passió d'Esparreguera són els dies 3, 10, 17, 23 i 29 (Divendres Sant) de març; el 6, 14, 21 i 28  d'abril, i el dia 1 de maig. Quant als horaris, a les 10.30h, Primera part. Vida pública de Jesús, i a les 15.30h. Segona part. Passió, mort i resurrecció.

Redacció | Foto: Arxiu