L’Altaveu 2022 de Sant Boi presenta la trenta-tresena edició

Imprimeix

Una exposició dedicada a Alberto García-Alix, el nou espectacle de Lagartija Nick o la revisitació del "The Dark Side of the Moon" a càrrec d'en Marcel Bagés i el David Soler, són algunes de les produccions especials de l’edició d’enguany

El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat va fer públic ahir als Jardins de Can Torrents el cartell de la trenta-tresena edició. Un certamen que convida a descobrir propostes d'artistes que estan en un moment especial i volen crear quelcom únic. El Festival Altaveu aposta per la diferència, desmarcant-se dels circuits massius i comercials.

lagartija

L’Altaveu es vol allunyar dels circuits massius i comercials i vol fer costat a nous talents per aquest motiu la proposta artística d’enguany és valenta i arriscada. Compta amb estrenes i produccions especials expressament pensades per l’Altaveu de Sant Boi de Llobregat com amb l’estrena “Homenaje a la generación del 27” de Lagartija Nick, la revisitació que en Marcel Bagés i el David Soler faran del mític àlbum dels Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” o la destacada participació d’artistes locals al costat dels All Star Horns en una producció pròpia que projectarà la sàvia jove i creativa dins de la programació del festival.

juliacolom

No s’obliden de les propostes de rock que tant els caracteritzen, enguany representades per Germán Salto i Th'Booty Hunters, amb un dels millors discos del 2022 sota el braç. També comptaran amb la veu privilegiada de la Júlia Colom, les textures sòniques d'en Gracià Pedro, l'exquisidesa electrònica i visual dels b1N0_, una de les propostes amb èxit a Catalunya aquest any juntament amb la gran La Ludwig Band o el terratrèmol sonor que conforma la proposta de Papa Orbé y los Científicos del Sabor.

ThBooty Hunters

Altaveu Frontera

Segueixen donant suport a les propostes més emergents amb l'Altaveu Frontera, on les guanyadores d’aquesta edició han estat la barcelonina Crisbru i el Nerea Bassart Trio de Valls.

S’incorporen novetats a la seva programació com el Descobrint Altaveu, on la Carlota Flaneur i la Mar Pujol oferiran concerts íntims en format pròxim després de compartir una estona de conversa amb l’equip de l’Altaveu i el públic.

Captura de pantalla 2022 07 07 a las 20.46.41

Captura de pantalla 2022 07 07 a las 20.47.41

Com sempre, l’Altaveu també baixa dels escenaris per gaudir de la música des d’altres perspectives amb totes les activitats de l’Altaveu+, com l'exposició dedicada al fotògraf Alberto García-Alix, les Converses Altaveu, l’Altaveu al Cinema i la Fira del Disc i del Llibre Musical i l’Altaveu en Família.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi