Molins de Rei, capital del cinema de terror durant una setmana

En aquesta edició, els organitzadors han rebut més de 180 pel·lícules de tot el món, el que es tradueix en un augment de més del 20% respecte l’any anterior. Un total de nou pel·lícules competiran a la secció oficial: produccions d’Austràlia, Indonèsia, EEUU o Noruega.

Juntament amb les seccions clàssiques i abanderades, com el Concurs de Curts i les 12 hores, així com la recent Competició de Llargmetratges, durant sis dies es projectaran les pel·lícules pioneres del gènere com ara Golem o El vampiro de Düsseldorf.

Amb Dràcula de Terence Fisher o La nit de Walpurgis de Leon Klimovsky (amb Paul Naschy) van reunir a principis dels anys 70 a tots aquells que no temien dormir amb els llums apagats. I, sense ser-ne conscients, els quatre cinèfils de Molins de Rei estaven gestant l’embrió de l’actual festival.

Les mítiques 16 hores consecutives de films de terror van ser el punt de partida del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, que arrenca aquest dimarts i s’estén fins aquest diumenge  amb la IV Mostra de curts de terror per a instituts, l’exposició Expotac (cases encantades a Ca n’Ammetller) i les Jornades de rol,  completen un programa d’activitats que convertiran Molins de Rei en capital del cinema durant una setmana.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha subratllat el “mèrit” del festival  en un momento en què el sector cultural està patint les retallades i la pujada de l’IVA, i han refermat el “compromís municipal” per seguir donant “tot el suport al festival” com a promotor de nous talents.

Una d’aquestes projeccions es farà a la Filmoteca de Catalunya, el que contribuirà a donar més projecció al festival.

Tota la informació i programació a www.molinsfilmfestival.com

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix