La papiolenca Elisa Capdevila farà una obra mural d’Art al TRAM

Imprimeix

Amb el seu estil realista, pintarà els més de 800m2 de mur amb les històries que els mateixos usuaris del tramvia enviïn a la parada de St. Martí de Provençals

TRAM inicia la cinquena edició d'Art al TRAM i la tercera que portarà l'art urbà a les parades soterrades del tramvia de la mà de l'entitat cultural Rebobinart. La parada que enguany es renovarà és Sant Martí de Provençals de la línia T5 i T6 de la xarxa Trambesòs.

elisacapdevila

Elisa Capdevila ha estat l'artista seleccionada per executar l'obra mural de les dues parets de l'interior de la parada. Amb el seu estil realista, pintarà els més de 800m2 de mur amb les històries que els mateixos usuaris del tramvia enviïn. La intervenció de Capdevila serà, en definitiva, un homenatge als usuaris del transport públic, a les vides de la ciutat metropolitana i a la quotidianitat genuïna de cada usuari.

L'artista, nascuda a El Papiol i que actualment resideix a Barcelona, ha demostrat un gran domini de diverses tècniques que van des de la pintura sobre llenç fins als grans murals urbans. Aquesta darrera tècnica l'ha pogut plasmar a diverses ciutats catalanes i també internacionalment a Portugal, França, Itàlia i l'Índia, entre d'altres.

01 Elisa Fer

Els usuaris podran enviar les seves històries a través de missatge d'àudio o text de WhatsApp al número 682 93 38 95, email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per missatge privat a través de les xarxes socials oficials.

Redacció / Fotos: Elisa Capdevila