Chanel, cinquena a les apostes eurovisives

Imprimeix

La cantant d’Olesa de Montserrat continua treballant per arribar amb les màximes garanties d’èxit

A poc més d’una setmana per a la celebració de la gran final d’Eurovisió 2022, tothom es pregunta qui serà el guanyador o guanyadora de la 66a edició a l’Alpa Alpitour de Turí (Itàlia).

chanelita 2

Les cases d'apostes estan traient fum amb aquesta edició d'Eurovisió. Segons les dades recollides per Eurovision World, Ucraïna és la favorita del públic per a alçar-se amb el Micròfon de Cristall, amb el 42% de les apostes situant com a favorits a Kalush Orchestra i el seu homenatge a les mares, "Stefania". Els segueixen molt de prop els amfitrions d'Eurovisió 2022, Itàlia, representats per la balada romàntica de Mahmood i Blanco, "Brividi", que tenen un 15% de probabilitats de guanyar el certamen de música europeu.

La medalla de bronze seria en aquest cas per a Cornelia Jakobs, representant de Suècia amb "Hold em closer", que acumula un 11% de les apostes eurovisives, seguida molt de prop pel representant del Regne Unit, Sam Ryder, que arribaria volant fins a l'espai com un "Space Man" amb un 7% de probabilitats. I aquí entra la candidata espanyola, l’olesana Chanel, que tanca el 'Top 5' de les apostes eurovisives en 2022 amb un 4% de probabilitats per guanyar. La mateixa que li donaven la casa de les apostes a Måneskin, guanyadors d'Eurovisió 2021 amb "Zittie e buoni".

Redacció / Fotos: RTVE