Rosalía ven en un dia 135.000 entrades de concerts de la gira per Espanya

Imprimeix

La cantant sesrovirenca presentarà el seu tercer disc per quinze països on protagonitzarà 46 concerts fins a desembre d'aquest any, quan conclourà el seu periple a París

L'artista sesrovirenca ha venut unes 135.000 entrades per als concerts que oferirà a Espanya dins de la seva propera gira mundial, en el primer dia en què podien comprar-se, divendres passat, ha informat aquest diumenge la promotora Live Nation.

rosalia motomami 1140x570

Rosalía va anunciar el passat 19 d'abril el 'Motomomami World Tour', una gira de presentació del seu tercer disc per quinze països on protagonitzarà 46 concerts fins a desembre d'aquest any, quan conclourà el seu periple a París.

Les entrades per assistir als dotze concerts de Rosalía a Espanya oscil·len entre els 50 fins als 413,50 euros, les més cares de les considerades VIP, unes xifres que semblen no retreure els seus nombrosos fans.

rosalia entrades 3

El públic d'Almeria serà el primer a comprovar la nova posada en escena de Rosalía, que estrenarà el seu espectacle el 6 de juliol al Recinte Firal. A partir de llavors, viatjarà per Espanya amb doble parada a Madrid i Barcelona; el 19 i 20 de juliol al WiZink Center; i el 23 i 24 al Palau Sant Jordi. Abans passarà per Sevilla (9 de juliol), Granada (12), Màlaga (14) i València (16). I després acabarà el periple espanyol a Bilbao (27 de juliol), La Corunya (29) i Palma de Mallorca (1 d'agost).

En el seu salt al continent americà, Rosalía donarà tres concerts a Mèxic: Ciutat de Mèxic (14 d'agost), Guadalajara (17) i Monterrey (19). També visitarà Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico i Canadà. A Estats Units farà parades en una desena de ciutats, com Boston, Washington, Sant Francisco, i Atlanta; amb doble recital en el Radio City Music Hall de Nova York i el YouTube Theater de Los Angeles.

FOyJEtQWQAc0vMB

Finalment, ja en els últims mesos de l'any, tornarà a Europa, on recorrerà Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i Regne Unit fins a tancar el recorregut a París, el 18 de desembre. L'artista promocionarà en aquesta gira el seu tercer i últim disc, 'Motomami', del que és cantautora i productora.

Redacció / Fotos: Rosalia-Arxiu