Cinc escoles del Baix Llobregat guanyen el XIX Premi Pilarín Bayés

Imprimeix

Els i les alumnes dels centres educatius guanyadors són de Molins de Rei, Vallirana, Cornellà i Gavà

El jurat del Premi Pilarín Bayés, que enguany a arribat a la seva dinovena edició, ha donat a conèixer els premiats en cada una de les categories. Són contes escrits per nens i nenes que, en aquesta edició, tracten de la salut mental i el benestar emocional.

Cicle inicial:

‘La pedra de colors’, amb el pseudònim els Dinosaures de l’escola Manyanet–Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei. ‘Una cadena d’emocions’, amb el pseudònim els Dracs de l’escola Dominiques de Vallirana. I per vot popular en la categoria de Cicle Inicial: ‘Rosa, groc, lila, verd i blau’, amb el pseudònim Mr. Dinamita de l’escola l’Alzina de Molins de Rei.

Cicle mitjà:

‘La memòria de l’àvia’, amb el pseudònim els Exploradors de l’escola El Pilar de Cornellà de Llobregat. ‘Les ulleres de la Marta’, amb el pseudònim els Peixos Balas del Col·legi Sagrada Família de Gavà.

El Premi Pilarín Bayés convoca cada curs a nens i nenes de Primària de tot Catalunya a crear contes sobre una temàtica al voltant dels valors. Una oportunitat per fomentar a l'aula l'escriptura i l'educació en valors, a més d'apropar els llibres als infants i estimular la seva imaginació.

Redacció / Foto: Premi Pilarín Bayés