Rosalía anuncia la seva primera gira mundial de Motomami World Tour

Imprimeix

La cantant sesrovirenca recorrerà la geografia espanyola abans de passar per Llatinoamèrica, Estats Units i la resta de capitals europees

Rosalía va anunciar ahir dilluns la seva primera gira mundial, Motomami World Tour, que arrencarà el proper 6 de juliol a Almeria (Espanya) i recorrerà la geografia espanyola abans de passar per Llatinoamèrica, Estats Units i la resta de capitals europeesLes entrades pels 46 concerts que conformen la gira sortiran a la venda a la seva pàgina web aquest divendres, 22 d'abril, a les 10.00 a.m., segons l'hora local de cadascun dels 15 països que visitarà l'autora de 'Saoko', informa el seu equip en un comunicat.

FOKLqhXWUAMN z

Des que es van filtrar, aparentment per error, les dates de diversos espectacles, l'expectació per veure com la cantant de Sant Esteve Sesrovires trasllada al directe el seu innovador i irreverent 'Motomami' no ha deixat de créixer en xarxes socials.

El públic d'Almeria serà el primer a comprovar la nova posada en escena de Rosalía, que estrenarà el seu espectacle el 6 de juliol al Recinte Firal. A partir de llavors, viatjarà per Espanya amb doble parada a Madrid i Barcelona; el 19 i 20 de juliol al WiZink Center; i el 23 i 24 al Palau Sant Jordi. Abans passarà per Sevilla (9 de juliol), Granada (12), Màlaga (14) i València (16). I després acabarà el periple espanyol a Bilbao (27 de juliol), La Corunya (29) i Palma de Mallorca (1 d'agost).

En el seu salt al continent americà, Rosalía donarà tres concerts a Mèxic: Ciutat de Mèxic (14 d'agost), Guadalajara (17) i Monterrey (19). També visitarà Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico i Canadà. A Estats Units farà parades en una desena de ciutats, com Boston, Washington, San Francisco, i Atlanta; amb doble recital al Radio City Music Hall de Nova York i el YouTube Theater de Los Angeles.

Finalment, ja en els últims mesos de l'any, tornarà a Europa, on recorrerà Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i Regne Unit fins tancar el recorregut a París, el 18 de desembre.

La gira confirma l'estatus d'estrella internacional del que gaudeix Rosalía, que espera omplir espais com l'Auditori Nacional de Mèxic i el Movistar Arena de Bogotà, tots dos amb capacitat per més de 10.000 espectadors.

FQkoKtyWQAwxYN5

Les expectatives pels concerts de la catalana són altes, gràcies a la bona rebuda que ha tingut el seu 'Motomami', un àlbum de caràcter experimental que està batent rècords i en el que aborda des del reggaeton clàssic, al flamenc, boleros, el verb ràpid de les raperes nord-americanes o els interludis jazzístics.

Des de la seva publicació, el passat 18 de març, ha arribat el més alt en les llistes de plataformes com Spotify i rep afalacs de la premsa musical, inclosa l'anglosaxona, que ha valorat el seu disc amb una de les notes mitjanes més altes de la dècada.

Redacció / Fotos: Rosalía