Aitana anuncia sis grans concerts més per Espanya al setembre

Imprimeix

La cantant climentona, amb un dels millors registres comercials de la música a Espanya, acaba d'unir-se al reduït club dels artistes nacionals amb més de 10 milions d'oients mensuals a Spotify

Aitana ha anunciat la celebració el pròxim mes de setembre d'un segon tram de la seva última gira sota el títol '11 razones más' que inclourà sis nous concerts per grans espais com el Palau Sant Jordi de Barcelona el dia 3 o el Wizink Center de Madrid el 18.

FN Tsc7XoAEys5a

Serà la primera i l'última parada d'aquesta ampliació que també passarà pel Pavelló Font de Sant Lluís de València el dia 8, pel Bizkaia Arena BEC! de Bilbao el dia 10, per l'Estadi de La Cartuja de Sevilla el 15 i per la localitat malaguenya de Fuengirola, concretament dins del cicle Marenostrum, el 16.

La promotora ha anunciat l'activació d'una prevenda d'entrades durant 48 hores a partir d'aquest divendres a les 12 del migdia. Per accedir-hi, els interessats hauran de registrar-se per correu electrònic a través d'un formulari habilitat per Universal Music.

FL1GWhbXIAAEcAi

'11 razones más' arriba arran de l'èxit del primer tram d'aquesta gira, que va arribar a posicionar-se dins de la llista dels 100 'tours' de major èxit del món segons la revista Pollstar, sent el setè a Europa.

Com a novetats, a més del repertori del segon i últim disc de l'artista de Sant Climent de Llobregat, que va ser el que li va donar títol, '11 razones' (2020), s'inclouran alguns dels seus últims èxits, com 'Formentera', i comptarà amb un nou vestuari de la dissenyadora Pepa Salazar.

FFiHYTOXIAcwYsF

Gràcies a aquest àlbum i gravacions recents com 'Mon Amour', Aitana, de 22 anys, ha seguit firmant un dels millors registres comercials de la música a Espanya. De fet, acaba d'unir-se al reduït club dels artistes nacionals amb més de 10 milions d'oients mensuals a Spotify.

Redacció / Fotos: Aitana