El coreògraf Kyle Hanagami torna a ser el director artístic de Chanel

Imprimeix

L’olesana ha començat a assajar la posada en escena de la cançó ‘SloMo’ per a Eurovisió 2022

 

Chanel s'ha tancat aquesta setmana i està ocupada amb la preparació de la seva posada en escena per a Eurovisió 2022 de la mà del coreògraf i director artístic Kyle Hanagami, el mateix que va preparar la seva reeixida presentació per a Benidorm Fest.

“Els assajos estan sent genials, molt durs. Són un munt d'hores, però estem molt contents perquè tenir Kyle aquí és un regal per assajar i netejar la coreografia, que sempre es pot millorar”, ha explicat Chanel a través d'RTVE. Ho fa a l'Estudi 5 de Prado del Rey de Madrid acompanyada pels ballarins Exo Narcos, Josh Horta, Pol Soto, Raquel Caurín i Ria Pérez, sense revelar de moment cap detall més.

“Amb molts artistes necessites anys de treball perquè creixin i el fet que aquest equip hagi construït aquesta actuació en tan sols 3-4 dies diu molt del seu talent i el seu treball”, ha dit en declaracions recollides per RTVE el propi Hanagami, que ha col·laborat en el passat amb figures com Jennifer Lopez, Britney Spears o Justin Bieber.

assaig 2

Autor del vídeo coreogràfic més vist de YouTube de tots els temps, amb més de 4,4 milions de subscriptors, el nord-americà ha confessat que va ser ell qui va demanar sumar-se a l'equip de Benidorm Fest després d'escoltar la cançó de Leroy Sánchez i veure Chanel interpretar-la. “Crec que Chanel té moltes fortaleses. Sap cantar, ballar, actuar... i brilla en tot. Ella és el paquet complet”, ha destacat.

Estrena del videoclip

Aquest dilluns, 14 de març, la plataforma de RTVE Play recollirà a partir de les 12 hores l'estrena del videoclip del tema amb el qual Chanel es presentarà a la final del 14 de maig a Torí (Itàlia), 'SloMo'.

assaig 3

Dirigit per l'artista catalana Pawla Casanovas, “mostrarà una Chanel més diva del pop que mai: una dona empoderada propietària i protagonista de la seva vida en tres minuts en els quals el ball, la festa i una impactant il·luminació seran claus”, expluquen.

La menció a l'empoderament no és fútil, tenint en compte la polèmica que ha envoltat les últimes setmanes la lletra de la cançó, acusada de convidar a la prostitució i perpetuar clixés sexistes, una cosa que Chanel ha negat.

assaig 4

“Em sento orgullosa de cantar la lletra que estic cantant. Tothom té una opinió i és respectable, però tinc la meva i al final defenso aquest tema amb tot, amb la meva armadura de dona i d'ésser humà també, i m'ho passo molt bé”, va dir al seu pas aquesta setmana per actuar en el Festival de la Cançao de Portugal.

Redacció / Fotos-Vídeo: RTVE