La pel·lícula "Chavalas" guanya un dels Premis Gaudí

Imprimeix

Àngela Cervantes va obtenir un reconeixement a la Millor Actriu Secundària

L'actriu barcelonina Àngela Cervantes va guanyar ahir diumenge el premi Gaudí a la Millor Actriu Secundària per la seva interpretació a "Chavalas", dirigida per la cornellanenca Carol Rodríguez Colás. Va ser el primer guardó lliurat en la gran nit anual del cinema català.

àngela 2

Àngela Cervantes, de 29 anys, competia en aquest apartat amb les veteranes Nora Navas i Vicky Peña, ambdues per 'Llibertat', i Anna Castillo per 'Mediterráneo'. Al film, Cervantes interpreta el paper de Soraya, una de les quatre amigues inseparables a l'adolescència, que tornen a retrobar-se al barri per reviure una tragicòmica i autèntica amistat.

Visiblement emocionada, l'actriu va voler compartir-ho amb les seves companyes de nominació, “totes inspiradores” i va agrair de manera emotiva el suport del seu germà. El film optava a tres premis: Millor Protagonista Femenina (Vicky Luengo), Millor Actriu Secundària (Ángela Cervantes) i Millor Maquillatge i Perruqueria (Montse Boqueras).

La gala dels XIV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català es va celebrar al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), en una cita a la qual van assistir uns 1.300 convidats.

Redacció / Fotos-Vídeo: Premis Gaudí