Comencen les Passions a Esparreguera i Olesa aquest mes de març

Imprimeix

Els dos municipis són, probablement, les que més públic acullen i les que porten més anys representant

Les principals representacions de la Passió de Jesucrist, que se celebren a Olesa de Montserrat, Esparreguera, Ulldecona i Cervera, estan ultimant ja les seves funcions, que arrencaran aquest mes de març sense restriccions per la Covid-19. Les d'aquestes quatre poblacions són probablement les que més públic acullen i les que porten més anys representant La Passió, l'obra teatral que transporta a l'època de Jesús per viure alguns episodis de la seva vida, centrant-ho en la seva passió, mort i resurrecció.

FETbCHqXsAEdr2G

Renova la dramatúrgia

El diumenge dia 20 de març tindrà lloc la primera representació de la Passió a Olesa de Montserrat, que aquest any ha optat per renovar la dramatúrgia de l'espectacle per fer-lo més humà i proper. La resta de representacions tindran lloc els dies 26 de març, 3, 9, 15 i 24 d'abril i 1 de maig.

La Passió dEsparreguera

Trobada d’Europassió

Del 3 al 6 de març, Esparreguera acollirà la quarantena edició de la Trobada d'Europassió, un organisme d'àmbit europeu que reuneix totes les passions que se celebren a Europa. En la trobada participaran trenta-dues agrupacions de dotze països diferents. Coincidint amb aquesta visita, Esparreguera presentarà una nova versió 'àgil i dinàmica' en la qual es representarà un text elaborat de nou, sense mutacions entre els diferents quadres.

olesa passi

Els dies 5 i 12 de març i 24 i 30 d'abril tindrà lloc la representació d'aquesta nova versió, mentre que els dies 27 de març i 3, 10 i 15 d'abril es representarà la versió clàssica.

Redacció / Fotos: Passió Esparreguera i Olesa